MERSİN / SİLİFKE - Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu

Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu

Adres
ATAKENT MAH. HALİL ÇAKMAK SK. KAPIZLI RASİM BOZBEY ORTAOKULU BLOK NO: 12 SİLİFKE / MERSİN
Vizyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğubilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarınauygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesiniseven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden,ileri eğitim kurumlarına hazır ve üretken bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk´ çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMUNA ASİL SIRADAN ÖĞRENCİMİZ YERLEŞMİŞTİR
Öğretim Şekli :Tekli eğt
klima
Ulaşım
OKULUMUZ D400 KARAYOLU ÜZERİNDENDE OLUP, ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLER DÜZENLİ ÇALIŞMAKTADIR.
ATAKENT MAH.
İlçeye uzaklığı 14 km. İle uzaklığı 70 km.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ; OKULUM TEMİZ,BESLENME DOSTU OKUL, e twinning OKUL KALİTE ETİKETİ BELGELERİNE SAHİPTİR