MERSİN / SİLİFKE - Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı ve Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler yapılan törende sunuldu.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA ETKİNLİKLERİ OKULUMUZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRLİMİŞTİR.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında öğretmenlerimize afet eğitim verilmişitir ayrıca öğrencilerimize deprem tatbikatı yaptırılarak doğal afet bilinci oluşturulmuştur.

Mrt

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, öğrencilerimize orman yangınları ve ormancılık konularında eğitim verilmiştir.

Ock

Okulumuz 2/C sınıfı öğrencileri Nebiye ÖZER rehberliğinde “Doyasıya Eğlence, Kıyasıya Rekabet” (Unlimited Fun, Brisk Competition) e Twinning çalışmasına katılmışlardır. Projede mangala, q bitz, pentago, sudoku, resfebe gibi zekâ oyunları yer almaktadır. Öğrenciler okulda öğrendikleri zekâ oyunlarını ailelerine de öğretecek ve aile katılımlı bir proje olacaktır. Proje çalışmalarıyla öğrencilerimizin soyut düşünme becerilerinin geliştirilmesi, farklı ve alternatif düşünme yeteneklerinin geliştirilmesi de hedeflenmektedir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı velilerimizin de katılıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Rİsklerini Azaltma günü kapsamında okulumuzda düzenlenen deprem tatbikatında öğrencilerimize gerekli bilgiler verildikten sonra çök kapan tutun ve dzüenli tahliye davranışları yaptırıldıktan sonra günün önemini anlatan sunumlar yapılmıştır.